Archív tartalom a ‘Balatonboglár’ kategóriából

Telihold

Telihold

Hamarosan sor kerül az idei legnagyobb teliholdra, egész pontosan 2013 június 23-án.

Holdunk ekkor kerül a legközelebb a Földhöz, ebben a pillanatban mindössze csak 356.990 km távolságra lesz. Szinte “karnyújtásnyira”!

Read the rest of this entry »

1 hétvége 2 tűzijáték

Most igazán szerencsésnek érezheti magát az, aki a hétvégét Balatonlellén, vagy Balatonbogláron tölti, ugyanis idén egyszerre két tűzijátékot is megnézhet!

Read the rest of this entry »

Kedves nyaralni vágyó! Úgy gondoltuk, hogy idén egy különleges ajánlattal rukkolunk elő! A Boglári Szüreti Fesztivál idejére, és az azt megelőző hétre kedvezményes foglalási lehetőséget biztosítunk partnerünknél, Balatonbogláron a Karolina Vendégházban!

A vendégház fekvése különleges, hiszen a rendezvény helyszínétől alig 8 percre található (gyalog), mégis csendes és nyugodt pihenést biztosít az itt nyaralni vágyók számára.

Read the rest of this entry »

Tegnap elmaradt a tűzijáték Balatonbogláron az erős északi szél miatt. Azonban nem kell szomorkodni, mert ma ( azaz 2009.08.23.-án ) lesz megtartva a szokott helyen, 21.30-22.00 óra körül. Javaslom, hogy mindenki időben induljon el, hiszen az odajutás kb 30-40 percet vesz igénybe a nagy tömeg miatt.

Színpad

Színpad

2009-ben is megrendezésre kerül a déli part egyik legnépszerűbb, és legnagyobb tömegeket vonzó rendezvénye a Balatonboglári Szüreti Fesztivál. Az idei lesz a 33. ilyen rendezvény. Rengeteg program és fellépő, két színpad, sok vásárlási lehetőség és nem utolsó sorban hamisítatlan dél-balatoni, de java részt boglári borok.

Balatonlellei vendégházunktól 15 perc alatt lehet elérni a rendezvény színhelyét autóval.

Read the rest of this entry »