Archív tartalom a ‘Gyógyteáink’ kategóriából

Gyömbér

Avagy bemutatkozik a citromos-mentás gyömbér tea! A gyömbért már évezredek óta alkalmazzák gyógyhatása miatt. A rengeteg gyógyhatás mellett, íze sem elhanyagolható, ugyanis nagyon finom!

A tea otthon is könnyen elkészíthető, csak pár egyszerű alapanyag kell hozzá és némi türelem. Lássuk hogyan készül.

Read the rest of this entry »

csak semmi stresszNapjainkban szinte állandó stressz-hatásoknak vagyunk kitéve. Ébredés után jön a fürdőszobai tülekedés, az elkésem szindróma, majd rohanás a munkahelyre, ott az állandó nyomás és túlterheltség. A nap végére jelentős mennyiségű stresszt “szedünk fel” magunkra.

Ezért türelmetlenebbek és ingerlékenyebbek vagyunk, rosszul alszunk, nem tudjuk megfelelően kipihenni magunkat. Aki pedig kialvatlan, az sokkal fokozottabban ki van téve a stressz különböző hatásainak. Szerencsére egy nyugtató hatású gyógyteával hatékony segítséget nyújthatunk magunknak.

Read the rest of this entry »

Tavaszi méregtelenítő teakeverékKözeleg a tavasz, így hamarosan szükségünk lesz a méregtelenítésre is. A téli hónapokban elképesztően sok mérget viszünk be a szervezetünkbe, illetve rengeteg salakanyag termelődik, amit ki kell, hogy pucoljunk a vérünkből.

Erre való az alább összeállított méregtelenítő teakeverék, amit ha kúr szerűen fogyasztunk, akkor nem csak a vérben felgyülemlett salakot pucoljuk ki, de energizáló hatása miatt a kúra végére határozottan jobb lesz a közérzetünk is.

Read the rest of this entry »

Vendégházunkban kizárólag természetes közegükből gyűlytött gyógynövényeket használunk fel. Így Ön biztosan élvezheti a valódi hatóanyagok valódi értékeit!

A következő gyógyteák közül választhat:

- csalán
- kamilla
- cickafark
- hárs
- körömvirág
- citromfű

Ha kíváncsi, hogy melyik gyógytea mire jó,  akkor olvassa tovább ezt a bejegyzést!
Read the rest of this entry »