Archív tartalom a ‘Balatonlelle város’ kategóriából

balatonlellei_programok_2015

Hamarosan itt a nyár, menet- rendszerűen érkeznek a jobbnál jobb programok Balatonlellén, a már jól megszokott helyszíneken.

Megújult a szabadtéri színpad és a művelődési ház, az itteni programkínálatot külön bejegyzésben írom majd meg hamarosan. Idén kerül megrendezésre a 21. Lellei Borhét Fesztivál, melynek részletes programja még nem is mert, de csak reménykedni tudok abban, hogy a 21. alkalom tiszteletére, ha nem is alapjaiban, de kisebb mértékben hoz valami frisset, újszerűt. Már nagyon ráférne…

Read the rest of this entry »

lelle_programok_2014Hamarosan ismét elkezdődik a szezon Balatonlellén, lássuk milyen programok lesznek!

A Balatonlellei Borhét, a város emblematikus rendezvénye, idén is megrendezésre kerül, de a pontos részletek még sajnos nem ismertek. A szabadtéri színpad megújulás alatt van, így a programok még ott sem alakultak ki. A városi programok közül is csak a nyárköszöntő rendezvényig tudunk szemezgetni, a továbbiak szervezés, egyeztetés alatt vannak. De lássuk, mi lesz a nyár beköszöntéig!

Read the rest of this entry »

Telihold

Telihold

Hamarosan sor kerül az idei legnagyobb teliholdra, egész pontosan 2013 június 23-án.

Holdunk ekkor kerül a legközelebb a Földhöz, ebben a pillanatban mindössze csak 356.990 km távolságra lesz. Szinte “karnyújtásnyira”!

Read the rest of this entry »

Balatonlellei programok 2013, nyár

Balatonlellei programok 2013

Végre itt a nyár – sokat vártunk rá – érdemes Balatonlellére látogatni, hiszen a fürdőzésen kívül számos programlehetőséget találunk.

Csakhogy a legnagyobbakat említsem: nyárköszöntő koncertsorozat, Balatonlellei Juliális, Világzene Fesztivál, az elmaradhatatlan Balatonlellei Borhét, immáron a XXI. alkalommal és még sok minden más, amiről részletesen alább olvashatnak.

Read the rest of this entry »

Ismét új év, új szezon, rengeteg ismerős és újszerű program Balatonlellén 2012-ben is. Nem fognak unatkozni a komoly és a könnyűzene kedvelői sem, idén is sok program van családok számára. Ismét megrendezésre kerül Balatonlelle legnagyobb rendezvénye, a XX. Borhét. szép kerek szám, reméljük, hogy ennek tiszteletére sikerül még színvonalasabbá tenni a rendezvényt.

Az ősz is “programcsemegével” kecsegtet , hiszen a város ad otthont a Chrono Classic Szuperkupának.

Read the rest of this entry »

2012. augusztus 03.- augusztus 12. A Balatonlellei Borhét Villáműző Szent Donátnak, a szőlőhegyek védőszentjének tiszteletére rendezik meg a lellei szőlősgazdák minden év augusztusában a Balatonlellei Borhetet.

Read the rest of this entry »