Tisztelt látogató, leendő pihenni vágyó!

Mindenekelőtt szeretettel várjuk balatonellei vendégházunkba, ahol garantáljuk, hogy egészségesen nyaralhat! De mit is jelent az egészséges nyaralás?

Mindennapi életünk része lett az állandó stressz és teljesítési kényszer. Ezzel együtt rendszertelenné vált táplálkozásunk, meglepően kevés természetes vitamint és ásványi anyagot viszünk be szervezetünkbe a hétköznapok során. Ezért úgy érezhetjük, hogy kipihenhetetlen fáradsággal küzdünk, és teljesítőképességünk nap mint nap cserben hagy minket.

Azonban jó időre feltöltődhet, sőt, ha alkalmazza az egészséges nyaralás során bevett szokásokat, akkor örökre fel is számolhatja ezeket a problémákat!

Az egészséges nyaralás egy ötlet, amit nem nagy tömegeknek szántunk, csupán egy üde színfolt szeretnénk lenni a megszokott szolgáltatások, szolgáltatók palettáján. Sajnos tapasztalatból tudjuk , hogy az emberek nagy többsége nem részesíti előnyben egészségét.

Akik azonban mégis meg szeretnék előzni a problémákat, vagy megoldani őket, azoknak bátran tudjuk ajánlani egészséges nyaralásunkat! A nálunk nyaralók aktív pihenéssel is kikapcsolódhatnak, illetve falusi gazdaságból származó ételeket, gyógyteákat, éltető búzafű levet fogyaszthatnak.

Higgyék el, hazatérve majd “kicsattannak” az energiától, már nyoma sem lesz a szürkeségnek, a rossz közérzetnek és a lehangoltságnak!

Sajnos egészséges táplálékainkat, energiától duzzadó búzafű levünket a nyaralás végeztével nem tudja hazavinni, de bízunk benne, hogy hatásait megismerve otthonában is tesz majd arról, hogy tudja fogyasztani ezeket , megalapozva így az egészséges jövőt és a tudatos táplálkozást.

Szeretettel várjuk vendégházunkban 2010-ben is!

Nem lehet hozzászólni